Гродівська громада
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу земельних ресурсів, екології, агропромислового комплексу та житлово – комунального господарства органу місцевого самоврядування Гродівської селищної ради Покровського

Дата: 28.01.2022 14:28
Кількість переглядів: 765

Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади

головного спеціаліста  відділу земельних ресурсів, екології, агропромислового комплексу та житлово – комунального господарства органу місцевого самоврядування

Гродівської селищної ради Покровського району Донецької області

 

Нормативна база

п.20 ч.4 ст.42, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002р. № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців»  (із змінами та доповненнями), розпорядження Гродівського селищного голови  від 07.12.2020 року №  87 «Про  затвердження  Порядку  проведення конкурсу  на  заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування в апараті управління Гродівської селищної ради і виконавчих органах ради»

 

Вимоги до конкурсантів

 

1. Знання Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції» та специфіка функціональних повноважень.

2. Вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче бакалавра.

3. Без вимог до стажу.

4. Вільне володіння державною мовою.

5. Досконале володіння комп’ютерним обладнанням та програмним забезпеченням, офісною технікою, бути впевненим користувачем ПК.

 

Документи для участі в Конкурсі

 

1. Заява про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування.

2. Особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками (автобіографія, трудова діяльність).

3. Фотокартки розміром 4 х 6 см (2шт).

4. Копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня.

5. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції» шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агенства з питань запобігання корупції.

6. Копія документа, який посвідчує особу.

7. Копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

8. Довідка про допуск до державної таємниці (у разі його наявності);

9. Письмова згода на обробку персональних даних.

10. Додаткова інформація стосовно освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

 

Учасники конкурсу обов’язково складають іспит на перевірку та оцінку знань Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня розміщення оголошення у засобах масової інформації за адресою: Донецька область, Покровський район, смт Гродівка, вул. Донецька, буд. 97, Гродівська селищна рада.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, переліку необхідних документів - надається відповідальною особою за роботу з кадрами селищної ради.

РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 27 січня 2022 року № 2 /К «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад у Гродівській селищній раді.

 28 січня 2022 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора