Гродівська громада
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Онлайн-курс «Єдина Україна"

Дата: 11.01.2024 15:50
Кількість переглядів: 47

На виконання доручення Прем’єр-міністра України від 08.01.2024 № 678/0/1-24 щодо реалізації рекомендацій Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності згідно з протоколом засідання від 20.12.2023 № 2, повідомляємо.

 У партнерстві з Міністерством молоді та спорту України у межах Програми «Спільнодія», яка виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень і ГО «Разом проти корупції» за фінансової підтримки Європейського Союзу розроблено онлайн-курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності», спрямований на формування української національної та громадянської ідентичності у населення, підвищення рівня знань про історію боротьби за незалежність України, волонтерські рухи, поглиблення знань з новітньої історії України – її європейський вибір.

Курс створений для вчителів з історії, фахівців із виховної роботи, громадських та волонтерських організацій, які залучені до реалізації проєктів у сфері національно-патріотичного виховання.

Він стане у пригоді й тим, хто хоче підвищити власний рівень знань про історію України, поглибити власні знання з новітньої історії, сучасних процесів державотворення та розвитку українського громадянського суспільства.

Слухачі курсу дізнаються про:

становлення української національної ідентичності через подолання російських міфів;

подолання байдужості, меншовартості;

формування активної громадянської позиції;

українське волонтерство.

Зареєструватись на курс можна за посиланням: https://courses.zrozumilo.in.ua/courses/course-v1:eef+EEF-046+Nov2023/about.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора